Over mij

 

Hoi! Mijn naam is Elyse en ik deel mijn lief en leed graag om te laten zien dat je écht niet de enige bent met kleine & grote problemen en genietmomentjes. Ik ben een 26 jarige moeder van een zoontje en getrouwd met de liefste man die ik mij kan voorstellen.

Ik houd mij bezig met het langzamer leven in het nu, waardoor die genietmomentjes steeds meer tot zijn recht komen. Dit brengt mij een gelukkiger leven. Mooie momenten met mijn baby, liefdevolle dagen met mijn man, kroelsessies met mijn (huis)dieren en rommelen in de moestuin hoort daar zeker bij. Één zijn met het nu.

Mijn activiteit op social media is nooit uit de lucht komen vallen. Zolang ik mij kan bedenken heb ik daar al interesse in. Waar het onschuldig begon met het delen van leuke uitjes met vrienden, is het nu uitgegroeid tot een enorm bereik van vooral lieve vrouwen waar ik zelf ook mijn steun en toeverlaat uit haal. 

In het verleden begon ik met een youtubekanaal over huisdieren. Ik deelde informatiefilmpjes over verschillende dieren. Mijn opleiding tot dierverzorger was mijn grootste drijfveer. Nog altijd zijn dieren, milieu en natuur een groot onderwerp in mijn leven wat ook nog altijd voorbij komt in mijn kanalen. Je wordt als puber opgeven moment volwassen en ik wilde meer delen dan alleen mijn dierenliefde. Zo zijn mijn huidige kanalen ontstaan. Zodat ik kon delen over mijn andere leuke momenten die mij in het dagelijks leven bezighouden. Een combinatie waar ik persoonlijk het gelukkigste van wordt. 

Copyright 2023 Liefs Elyse | KVK: 85058297