Zakelijk

Heb jij interesse in een samenwerking met ‘Liefs Elyse’? Dan kan je contact opnemen via de contactpagina of via e-mail: info@liefselyse.nl. Vermeld jouw vragen en voorstel om samen te kijken of wij tot een passend concept kunnen komen. Tot snel! 

Mijn youtubekanaal

Iedere week is er op maandag een weekvlog waarin ik de mensen meeneem in mijn dagelijks leven als moeder. Ook is er met enige regelmaat een extra video op de vrijdag. 

*4.200 abonnees
*25.000 – 40.200+ weergaven per maand
*2.000 – 9.000 weergaven per video

Mijn instagram account

Via Instagram deel ik dagelijks mijn bezigheden en interesses rondom het moederschap & dagelijkse rompslomp. Mijn account staat vol met sfeerbeelden hoe ik het moederschap ervaar. 

*25.200+ volgers
*16.000 – 24.000 weergaven per story
*28.000 – 94.000 weergaven per post 

Diensten

Branded video

Branded video houdt in dat een gehele video in het teken staat van uw bedrijf/product. De video is een volledig commerciële video of het merk is meer versmolten in de video. Het fijnste bij een branded video is dat we uitgebreid de voordelen van het product kunnen laten zien. Op deze manier heeft u als bedrijf de kans om een volledig verhaal te vertellen en krijgen mijn volgers een inspirerend en volledige video terug.

Product placement

Bij product placement wordt een product of dienst verwerkt in een van mijn video’s. Dit kan als shoutout of het bespreken van een product of dienst. Dit laatste uit zich bijvoorbeeld door een unboxing te filmen in een weekvlog of het gebruik van een product. 

In deze weekvlog bespreek ik Desenio. Dit is een voorbeeld van hoe een product in een vlog kan worden gebruikt. Uiteraard is er altijd overleg in hoe een product tot uiting komt in een weekvlog of video. 

Instagram post

Een gesponsorde post op Instagram is een feedpost die blijft staan. De post kan volledig over het product gaan als een advertentie, maar ik kan het product ook verweven in een eigen verhaal, waardoor dit natuurlijker overkomt op mijn volgers. Bij een gesponsorde post lok ik interactie uit met mijn volgers door onderaan de caption een vraag te stellen. Het is mogelijk om een kortingscode en/of winactie toe te voegen. Doordat ik oprecht enthousiast ben over een product of dienst waar ik een samenwerking mee aanga, zal het altijd persoonlijk blijven. 

Afbeelding van WhatsApp op 2022-12-31 om 11.25.51

Promotie in story

Bij promotie in een story kan je denken aan een story-reeks (2-4 stories achter elkaar per keer) of een enkele story plaatsen per keer waarbij er aandacht is voor het product of de dienst. Het is hierbij mogelijk om een product of dienst meerdere keren in een bepaalde periode terug te laten komen.
Bij het promoten van een product of dienst in een story is het mogelijk om een kortingscode te promoten via een link die in de story weergeven wordt incl. kortingscode. Een story kan zowel gefilmd als fotografisch weergeven worden. Uiteraard gebeurt dit allemaal in overleg.

 

Afbeelding van WhatsApp op 2023-01-13 om 17.00.58

Zie jij jouw voorkeur voor een samenwerking er niet bij staan, of heb je andere leuke ideeën voor een fijne samenwerking? Laat dit weten via de contactpagina of mail naar info@liefselyse.nl. Ik denk graag mee! 

 

Copyright 2023 Liefs Elyse | KVK: 85058297